Knjige

majke-knjigaŽENE I NJIHOVE MAJKE

Što više idealizujemo prošlost ... I odbijamo da prihatamo naše patnje iz detinjstva, sve više ih nestvesno prenosimo na sledeću generaciju" Alis Milier, Ph.D.
"Malo odraslih žena će reći da je njihov odnos sa svojom majkom jednostavan. U stvari on to nikada nije ni bio. Za većinu nas, to je verovatno najkomplikovaniji i najambivalentniji odnos našeg života. Crpeći saznanja na brojnim istraživanjima i intervjuima Viktorija Sekunda istražuje kako žene mogu bolje da razumeju obe strane odnosa majka-ćerka. Ovaj odnos zauzima centralno mesto u životu svake žene."
"Ovo je knjiga koja objašnjava zašto se osećamo dobro ili loše, zašto nam se dešava ono što ne želimo da nam se dešava a ništa ne radimo da to sprečimo, iako bismo mogle. Zašto smo nesigurne, slabe, zavisne, zašto radimo posao koji radimo, zašto smo uspešne ili neuspešne, zašto nam partner odgovara ili ne odgovara... i mnogo drugih naših "zašto" mogu da dobiju odgovor u ovoj knjizi."

Cena: 800 din                                                 Sadržaj

 

ŽENE I NJIHOVI OČEVI

ocevi-knjiga "Pročitajte "Žene i njihove očeve" i bolje ćete razumeti kako otac može moćno uticati na vaše romantične izbore, i kako možete očekivati od muškarca u vašem životu da poprave vaša iskustva sa ocem iz detinjstva. Sa dubokim uvidom i velikom hrabrošću Sekunda istražuje čitav spektar tipova očeva i načine kako oni oblikuju svoje ćerke, prvo kao decu a kasnije kao supruge i ljubavnice."
"Za većinu žena očevi su misteriozni likovi u nekoj od sledećih situacija: Tata je uvek na poslu, Tata iza novina pred televizorom, Tata kako popravlja auto ili Tata koji je jednog dana napustio dom i više se nikada nije vratio. Kao rezultat toga, većina žena ne očekuje od svojih očeva da budu prisutni kada su im potrebni. Posebno ne na način na koji su prisutne majke, ali većina ćerki očekuje to od svojih ljubavnih partnera. Kada se zaljube ćerke neizbežno dožive uticaj oca na svoj život, jer su očevi oni koji mnogo više od majki utiču na izgradjivanje ženskog identiteta i koliko će osoba prijatno osećati u svojoj polnoj ulozi. Pa ipak, od svih porodičnih veza, veza izmedju oca i ćerke je najmanje proučavana i istraživana. Knjiga Viktorije Sekunde "Žene i njihovi očevi" ispravlja taj propust."

Cena: 1700 din                                                 Sadržaj

 

 

PSIHOTERAPIJSKI LAVIRINT

Kako da pronadjete pravog psihoterapeuta

lavirintOva knjiga Vam otkriva
Kako da pronađete pravog psihoterapeuta
Kako da zaštite sebe od zloupotrebe i neznanja u psihoterapijskih savetovalištima
Kako da ostvarite svoja očekivanja od psihoterapije
Takođe ćete rešavajući testove koji su dati u knjizi saznati nešto novo o sebi i time rešiti svoje probleme i unaprediti svoj život.

Cena: 450 din                                                 Sadržaj

 

 

RED RODJENJA I VI

Otkrijte kako vaš pol i red rodjenja u porodici utiče na vašu ličnost i odnose u životu.

redrodjenjaOtkrijte kako vaš pol i red rodjenja u porodici utiče na vašu ličnost i odnose u životu.

Otkrijte šta imate zajedničko osa Čerčilom, Meril Strip, Stivenom Hokingom, Helen Keler, Simon De Bovuar, Kraljicom Elizabetom II, Margaret Mid, Bil Kozbijem, Pol Makartnijem, Isakom Asimovim i mnogim drugim slavnim najstarijim i najmudrijim prvorodjenim.

Otkrijte šta imate zajedničko sa Elizabet Tejlor, Dejvid Nivenom, Džordž Harisonom, Žak Kustoom, Princezom Margaretom, Širli Templ, Beti Ford,Bili Kristal, Dastin Hofman, Tomasom Edisonom, Marlon Brandom, Martin Luter Kingom i mnogom drugom najmladjom decom.

Otkrijte šta imate zajedničko sa Piter Justinom, Ingrid Bergman, Frenklin Ruzveltom, Žan Pol Satrom, Hans Kristijan Andersenom, Kraljicom Viktorijom, Indirom Gandi i mnogim drugim slavnim jedincima.

Cena: 500 din                                                 Sadržaj

 

BOLJI ŽIVOT IZ DANA U DAN

Prva Srpska knjiga samopomoći

boljizivotPrva Srpska knjiga samopomoći

 

 

 

 

Cena: 1000 din                                                 Sadržaj